NLP coaching Antwerpen
Inzichten

NLP coaching Antwerpen

Bereik je doelen door krachtige communicatie met een NLP coach in Antwerpen.

Krachtig communiceren door NLP coaching in Antwerpen

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een set van technieken die je toelaten om je communicatievaardigheden aan te scherpen en je interne werelddialoog onder controle te krijgen.

Een NLP coach ondersteunt je bij een gebrek aan zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld, angsten, uitstelgedrag, concentratieproblemen en nog veel meer. Met NLP coaching beantwoord je de volgende vragen:

  • Hoe spreek ik met prospecten, cliënten en medewerkers?
  • Waar leg ik mijn focus op in mijn presentaties?
  • Hoe klinkt mijn pitch in NLP taal?
  • Hoe verschijn ik op netwerk events?
  • Etc.

We werken aan je communicatieve vaardigheden. Deze zijn verbaal, non-verbaal en para-verbaal. Eens je dit onder de knie hebt, pas je dit toe in alle domeinen van je leven.

Wat is NLP coaching en welk effect heeft het?

Met NLP breng je je interne wereld en je interne werelddialoog in kaart. Vervolgens zie je welke patronen werkbaar zijn voor jou en welke niet.

Je leert om meer te doen van wat werkt en minder van wat niet werkt. Logisch, toch?

Met NLP ben je in staat om:

  • Het geruis in je hoofd op te ruimen
  • Inzicht te hebben in je eigen patronen en die van anderen rondom jou
  • Je langer te focussen
  • Angsten te plaatsen
  • Je zelfvertrouwen te boosten

Hoe werkt NLP coaching?

NLP gaat aan het werk met je 5 zintuigen. Die noemen we binnen NLP ook wel onze modaliteiten. Je ziet iets, je hoort iets, je ruikt iets, je proeft iets of je voelt (fysiek) iets. Vervolgens trekt ons brein dat door een filter. Onze eigen filter met onze eigen aannames en oordelen die we hebben over alles en nog wat in de wereld. Dit proces leren inzien en onder controle krijgen is één van de fundamenten van NLP. Eens je de impact van je 5 zintuigen daadwerkelijk begrijpt, dan pas krijg je vat op je gevoelens en emoties.

Coachings waarin NLP een belangrijke rol speelt
Tom Saeys, NLP coach bij Maistro Antwerpen, biedt verschillende coachings aan waarin NLP een belangrijke rol speelt.

NLP practitioner opleiding Antwerpen

Gedurende 6 dagen leer je de basistechnieken van NLP, de kracht van verbale- en non-verbale communicatie, oogbewegingen, het Meta Model, het Milton Model, associëren en dissociëren, werken met ankers, modaliteiten en sub modaliteiten.

Opleiding met certificaat

Maistro is Licensed Trainer of Neuro-Linguistic Programming®, erkend door de Society of NLP™ en deelnemers ontvangen het internationaal certificaat van Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®.

Schrijf je in voor onze NLP practitioner opleiding 

 

Tom Saeys - NLP coach en trainer

Over Tom Saeys

Jouw NLP coach in Antwerpen

Na een boeiende internationale carrière in de entertainmentwereld was Tom Saeys zelf jarenlang dé hoofdact op het podium. Een maestro in het begeesteren en lezen van een publiek. Geboeid door de kracht van non-verbale communicatie. Tom verdiepte zich in NLP (master practitioner en train-the-trainer) en trainde met verschillende NLP trainers in binnen- en buitenland, waaronder met Richard Bandler zelf. Ondertussen helpt, traint en coacht hij al 10 jaar ondernemers en iedereen die NLP wil leren.

gepubliceerd op 14 sep 2023
Uw browser is verouderd!

Update uw browser om de website correct weer te geven. Update uw browser nu!