Coaching

High Performance Coaching

Jouw doelen sneller en efficiënter bereiken met een performance coach.

Bereik je doelen sneller met een performance coach

Als ondernemer wil je zo snel en efficiënt mogelijk van punt A naar punt B, toch?

Performance coaching brengt je in contact met je blinde vlekken. Met andere woorden: de dingen die je tot nu toe niet zag.

Mensen spreken en leven in en met patronen. Hoe sneller je de patronen detecteert die jou tegenhouden in je leven, hoe sneller je naar je vooropgestelde doel toe beweegt.

Stel jezelf volgende vragen:

  • Waar in mijn leven schuif ik dingen voor me uit?
  • Waar ben ik terughoudend?
  • Waar lieg ik tegen mezelf?

De antwoorden op deze vragen bevestigen dat het nooit ‘nu’ voor je is. Als ik dit onder controle krijg, als ik dit boek heb gelezen … Merk op dat je je verstopt achter uitvluchten.

Word de ondernemer die jij verdient te zijn. Sta aan het roer van je leven en laat je performance coach de loods zijn die je de verraderlijke klippen laat omzeilen.

Wat is performance coaching?

Performance coaching is coaching die je helpt om zo snel mogelijk van A naar B te navigeren. Je bepaalt doelen en werkt de noodzakelijk vereiste acties uit met je performance coach.

Performance wordt letterlijk vertaald als prestatie. Of nog correcter; de prestatie die jij levert. Zij het als ondernemer die wenst zijn of haar omzet te verhogen of je team beter te laten functioneren en presteren. Zij het dat je wenst om persoonlijk te groeien, zoals bijvoorbeeld een beter spreker te worden.

Om een prestatie te behalen, dien je jezelf uit te dagen en te pushen naar het volgende level. Een performance coach helpt je hierbij door je te laten zien én in contact te brengen met je wat je voorheen nog niet zag.

Performance coaching stelt je in staat om de uitdagingen die je toch al van plan bent aan te gaan, te versnellen. Het werkt als het ware als de katalysator die jouw motor verstevigt en versnelt.

Wat is high performance coaching?

High performance coaching is het streven naar next level prestaties. Of het in je bedrijf plaatsvindt of in jou als mens, het leven wordt pas ten volle geleefd als je mikt op een volgend level.

High performance verwacht dan ook dat je jezelf steeds opnieuw weer uitdaagt. Dat je verder gaat dan de competitie en je de grenzen opzoekt van wat jij denkt dat mogelijk is.

High performance coaching is er niet voor iedereen. Je dient een helder doel te creëren, zodat je een commitment met jezelf aangaat en je er aan kan houden. Spreek af met een performance coach om je doelen helder te krijgen.

Performance coach Tom - Maistro

Hoe werkt (high) performance coaching?

Eerst ga je aan de slag met je vooropgestelde doelen en de doelen achter deze doelen. Dat wil concreet zeggen, is je doel een écht doel? Of gewoon iets wat je pretendeert zodat je er goed uitziet? Neem je echt een commitment op je doel? Ben je bereid om bloed, zweet en tranen op te hoesten om je doel te bereiken?

Zodra je doelen helder zijn, moet je jezelf op het juiste pad houden. Vergelijk het met de automatische piloot van een vliegtuig. Als je de automatische piloot niet constant bijstuurt, land je ergens helemaal anders dan dat je voorzien had.

Een performance coach houdt wekelijks je vorderingen in het oog en stuurt bij waar nodig. Een traject duurt normaliter een jaar, daar het mogelijk wordt om blinde vlekken, dit zijn de dingen waarvan je niet weet dat je ze niet weet, helder te maken. Zodat je actie kan ondernemen.

Op welke punten gaan we werken?

Eerst en vooral gaan we aan de slag met de doelen die jij belangrijk vindt. De doelen die een significante verandering teweegbrengen in je huidige leven. We leven allemaal in een voorgeprogrammeerde toekomst. Dat wil zeggen, als je morgen doet wat je vandaag doet en gisteren deed, dan ligt je toekomst al vast. Het is vanaf het moment dat je de keuze maakt om je eigen toekomst te bepalen in plaats van de toekomst je te laten overkomen, dat performance coaching tot zijn recht komt.

Performance coaching stelt je in staat om baas te zijn over je eigen wereld i.p.v. de wereld die baas is over jou.

Verder gaan we aan de slag met je interne werelddialoog. Wat sommige mensen ook wel eens omschrijven als je gedachten, zodat jij je hoofd runt in plaats van andersom.

We starten met de persoon achter de organisatie. Zodra hij of zij de innerlijke drivers versterkt, kunnen we dit gaan implementeren in de onderneming.

De meeste ondernemers weten welke doelen ze willen bereiken en wat ze hiervoor moeten doen. Ze vergeten echter vaak wie zij zelf dienen te zijn om het goede voorbeeld te geven en de juiste acties te implementeren.

Tom Saeys - NLP coach en trainer

Over Tom Saeys

Jouw high performance coach

Tom Saeys, high performance coach & life-changer. Na een boeiende internationale carrière in de entertainmentwereld was Tom Saeys zelf jarenlang dé hoofdact op het podium. Een maestro in het begeesteren en lezen van een publiek. Geboeid door de kracht van non-verbale communicatie verdiepte Tom zich in NLP (master practitioner en train-the-trainer) om het brein als het ware te besturen met taal. Om het denken, voelen en doen als het ware in harmonie te brengen. Tom luistert zoals nooit iemand tevoren naar je luisterde, stelt vragen die nooit iemand eerder je stelde en spreekt je brutaal eerlijk toe, zoals niemand je ooit aansprak. Zijn cliënten zeggen, er is een leven voor het gesprek met Tom en er is een leven na het gesprek met Tom.

Verander je leven, ga het gesprek aan met Tom, vandaag.

Wat doet een high performance coach?

Tom Saeys is high performance coach, hij brengt je in contact met je blinde vlekken. De dingen waarvan je niet weet dat je ze niet weet.

Een performance coach houdt je verantwoordelijk voor de afspraken die je maakt met jezelf in een wekelijks gesprek. Zo kan jij je gedrag en innerlijke drivers aanpassen om je doelen één voor één af te kloppen.

Een high performance coach neemt een verantwoordelijkheid op jouw grootsheid, de ondernemer en de mens die jij kan én verdient te zijn.

 

Is performance coaching iets voor jou?

Performance coaching is er niet voor iedereen. Een performance coach neemt de verantwoordelijkheid om er voor jou te zijn. Dat wil zeggen dat de communicatie helder, duidelijk en gepast dient te zijn. Je wordt geconfronteerd met zaken waarvan je zelf meestal niet weet dat je er tegenaan loopt. Dit zorgt ervoor dat de sessies soms als oncomfortabel worden ervaren. Vrees niet, de performance coach zal je niet uitschelden of je mentaal in elkaar slaan. Wel nemen we een standpunt in voor wie jij kan zijn. En groeien voelt soms wat onwennig en doet soms pijn.

 

Uw browser is verouderd!

Update uw browser om de website correct weer te geven. Update uw browser nu!