Over maistro

Maistro, afgeleid van maes·tro (de; m,v; meervoud: maestro's) – [uitspraak: maistro] Maestro is de vertaling van de Italiaanse maestro di capella, wat staat voor kapelmeester, iemand die de leiding heeft bij het uitvoeren van muziek, beeldhouwen en schilderkunst.


Meet & greet Tom Saeys,

Entrepreneur, motivational coach, trainer & life-changer.

Na een boeiende internationale carrière in de entertainmentwereld was Tom Saeys zelf jarenlang dé hoofdact op het podium. Een maestro in het begeesteren en lezen van een publiek. Geboeid door de kracht van non-verbale communicatie. Tom verdiepte zich in NLP (master practitioner en train-the-trainer) en Discovery Insights om het brein als het ware te besturen met taal. Om het denken, voelen en doen in harmonie brengen. Inzichten die hij succesvol toepaste op zijn eigen onderneming om HR, sales en managementteams naar een hoger niveau te tillen.


Meet & greet Maistro,

Opleiding- & trainingcenter, consultancybureau, personal coach

De regie van uw bedrijf is in handen van uzelf, uw management en uw medewerkers. Is iedereen gemotiveerd, geëngageerd en geactiveerd om voor de extra mile te gaan? Maistro stapt in uw bedrijf om vanaf de zijlijn te coachen en te supporteren. Met leiderschapstrajecten, salestrainingen en bootcamps versterken we de aanwezige skills en geven we uw medewerkers vleugels. We zetten de puntjes op de teamspirit en stimuleren creativiteit. Ook CEO’s, managers en ondernemers kunnen instappen in open trainingen of kiezen voor een personal coaching traject.


Hoe kunnen wij u helpen?

Uw browser is verouderd!

Update uw browser om de website correct weer te geven. Update uw browser nu!