Voor wie

Ondernemers met visie en vertrouwen

Als ondernemer bent u een doener, een harde werker die met beide voeten in de business staat. Maar, hoe communiceert u met prospects, klanten, partners, medewerkers en zelfs concurrenten? Welke perceptie heeft de buitenwereld over uw zaak? Alles start met een authentieke visie en een sterk verhaal dat online en offline verteld moet worden. Uw personal branding is dé key factor om het vertrouwen bij klanten op te bouwen en om uw sales te versnellen die meer zicht willen krijgen hoe hun visie in hun strategie te implementeren.

Managers en management trainees

Coachend leidinggeven, leren delegeren, overtuigend presenteren, teams motiveren, communiceren met impact, innovatie stimuleren, zelfsturende teams installeren, omgaan met weerstand en kritiek, … We tunen in op de thema’s en groeicurves die voor uw organisatie belangrijk zijn. Bekijk hier onze coaching.

Voor CEO’s

Een 1 op 1 executive coaching, een spiegel.
De kapitein op het schip geeft de richting aan, maar wordt dagelijks uitgedaagd door veranderende omstandigheden in een steeds veranderende wereld.
Hoe ga je om met weerstand? Angst? Wat voor een leider ben ik? Wat heb ik nodig om te groeien?

Voor salesteams

Wilt u uw salesteam alert houden om betere verkoopcijfers neer te zetten?Op zoek naar de nieuwste salestechnieken om anno 2020 succesvol te verkopen?

Verkopen is veel meer dan cold calling en een vlotte babbel. Succesvol verkopen is efficiënt prospecteren, de markt kritisch analyseren en doelgroepen afbakenen. Dit in combinatie met doelgericht communiceren, vertrouwen opbouwen met klanten, leren onderhandelen, timing en tactiek, lichaamshouding en storytelling. Om het volle potentieel van uw salestalent te benutten, moeten ze 200 % alert, flexibel en wendbaar zijn. Dat is onze impact.


Bekijk opleidingen
Uw browser is verouderd!

Update uw browser om de website correct weer te geven. Update uw browser nu!